bułka żytnia z puree z dyni (z cynamonem, imbirem i miodem), rukolą, szynką szwarcwaldzką, awokado i rozmarynem
bułka żytnia z rukolą, awokado, serem pleśniowym, pomelo, miodem i octem balsamicznym
bułka żytnia z przecierem pomidorowym, rukolą, szynką szwarcwaldzką i pieprzem
polędwica sopocka została gdzieś daleko w tyle
nie przepadam za polędwicą, a tej szynki szwarcwaldzkiej jeszcze nie próbowałam. bynajmniej kanapki prezentują się bardzo smacznie! miłego dnia :)
OdpowiedzUsuńO mniam! To wygląda niesamowicie smacznie, takim czymś mogła bym zacząć dzień ;3
OdpowiedzUsuńFoodandphoneaddicted.blogspot.com
Raz, dwa, trzy! Co jedna, to smaczniejsza!
OdpowiedzUsuńKurczę aż bym miała problem od , której zacząć ! :)
OdpowiedzUsuńCudowne kanapki! A mówią, że to nuda. Patrząc na Twoje jestem zachwycona!
OdpowiedzUsuńtak podawać kanapki mogłabyś spokojnie w jakiejś restauracji! :)
OdpowiedzUsuńTeż ładuję pomelo we wszystko co się da :P A takie kanapki to bym sobie zjadła :D
OdpowiedzUsuń